Cum deschizi documente Microsoft Office 2007 sau 2010 in Office 2003 sau mai vechi

Nu de puține ori m-am lovit de persoane care nu au ultimele versiuni de MS Office, dar care doresc să deschidă fișiere care au fost salvate în aceste versiuni, așa că acest post este pentru persoanele care au sau cunosc persoane care folosesc MS Office 2003 sau XP sau 2000.

Microsoft a scos pe piață de multă vreme, în mod gratuit, un “Pachet de compatibilitate”. Chiar așa se numește: “Pachet de compatibilitate pentru Microsoft Office pentru formatele de fişiere din Word, Excel şi PowerPoint”.

Instalând acest pachet pe calculatoarele cu versiunile amintite de MS Office, se pot deschide fișiere salvate în ultimele versiuni MS Office (2007 și 2010).

Acest pachet poate fi descărcat gratuit (așa cum am spus și mai sus) direct de pe site-ul Microsoft, de la adresa: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3

Pentru întrebări, lăsați un comantariu.

One thought on “Cum deschizi documente Microsoft Office 2007 sau 2010 in Office 2003 sau mai vechi”

  1. Buna.am cumparat 2 bilete de avion de pe contul meu wizz.Unul pentru altcineva,cand am platit mi a aparut optiunea de adaugare club discount.abia cand am vrut sa fac check in urile am vazut ca s a schimbat numele celalalt cu numele meu de familie.De ce?pt ca am adaugat optiunea in acelasi timp?am platit sa schimb £81 😑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.